Percumon és el Festival Internacional de Percussió Afrobrasilera que es realitza a Sagunt i Port de Sagunt amb carácter anual, organitzat per Jose Ramón Merino, Fede Rich i Damián Ordóñez, amb el suport de l'Ajuntament de Sagunt i Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

Percumon naix en 2015 i és, actualment, un referent entre els festivals de batucada d'Europa convertint-se així en un pont cultural amb el Brasil. Oferim cada any als assistents la possibilitat de nodrir-se de les experiències, l'art i la denúncia social que ens porten els mestres brasilers.

Percumon és hui, molt més que un Festival de 2 o 3 dies. És un projecte permanent que traspassa davanteres i integra accions lúdiques, formatives i socials.

Per a nosaltres és molt important la part educativa i la necessitat de connectar als percussionistes amb les fonts d'informació. En aquest sentit creem, al costat del grup Set Huitens (l'Argentina), una web que pots visitar des de la pestanya CURSOS , on trobaràs cursos d'iniciació i especialització en percussió amb diferents mestres i experts.

En 2020, a causa de la pandèmia, Percumon va apostar per una versió en línia que va emetre en directe durant 4 dies contingut original gravat directament a Salvador de Badia. Pots accedir a part del material en MULTIMÈDIA.

Cada any generem treball tant al Brasil com a Espanya, i els assistents al festival repercuteixen positivament en l'economia local de Sagunt i Port de Sagunt. La nostra Associació està adscrita al codi ètic del Turisme Valencià, i realitza múltiples projectes socials que us vam mostrar a continuació i en MULTIMÈDIA.

La força del nostre tambor resideix en la comunitat.

Gràcies per la vostra confiança.

Puedes escribirnos a percumon@gmail.como llamarnos al +34 622 066 682

© 2022 Percumon